Webbkurser

Interaktiva webbkurser i livs- och karriärutveckling och personligt ledarskap utvecklade av psykologen och coachen Lena Mangell, Life&Career.

webbkurser

Kursdeltagarna har efter webbkursen – “Utvecklingssamtal med dig själv” gjort stora förändringar, fått bättre balans i livet och fått en fördjupad självinsikt, bättre självkänsla och ett högre självförtroende!

Sagt av en deltagare:

“Det var som att lägga ett pussel med stora bitar som i slutändan visade en bild av framtiden!”

“Jag är mycket nöjd och ger kursen en 10:a”

Vill du förändra din arbets- eller livssituation och utvecklas?
Vill du ha personlig utveckling?
Vet du inte vad du vill?
Vill du ha balans i livet?

Jag har under mina år som psykolog och coach sett vilket enormt stort behov det finns av att få livs- och karriärcoaching hos människor. Speciellt i denna föränderliga tid som vi lever i. Alla har tyvärr inte råd eller möjlighet att få en egen coach och avstår därför.

Jag vill nu ge alla en möjlighet att få coaching och verktyg för personlig utveckling och karriärutveckling till ett överkomligt pris och utan geografiska hinder. Därför har jag skapat i personlig utveckling& karriärutveckling webbkurser utifrån den metod (Life&Career Map-metoden) som jag arbetat med i många år. Life&Career Map-metoden ger många goda resultat i form av positiva förändringar i arbetet, livet och i själen hos kunderna.

Metoden bygger på positiv psykologi, kognitiva metoder och ACT.

Lena Mangell
Legitimerad psykolog, livs- och karriärcoach, terapeut, utbildare.
Välkommen att gå en webbkurs hos Life&Career!